Μενού
0 0 Προιόντα στο καλάθι σας

4x4 UTV-MX with 2.4G R/C

479,00 € 449,00 €

Νέο

Το 4x4 UTV-MX ήρθε για Πρώτη φορά στην Ελλάδα 18-5-2018 με 4 μοτέρ & τροχούς από ΛΑΣΤΙΧΟ!!!

Το 4x4 UTV-MX έρχεται με 2 μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης,2x12Volt με 7AH η κάθε μπαταρία.Οι 2 μπαταρίες είναι συνδεμένες παράλληλα & όχι σε σειρά,το αυτοκίνητο είναι 12Volt & OXI 24Volt!!!ΠΡΟΣΟΧΗ σε ΔΗΘΕΝ 24Volt έκδοση!!!

Το 4x4 UTV-MX έχει 1 μοτέρ σε κάθε τροχό που είναι από ΛΑΣΤΙΧΟ & δίνουν στο αυτοκίνητο καλύτερη πρόσφυση στο δρόμο.Διαθέτει πίσω Ανάρτηση και Ρυθμιζόμενο Δερμάτινο κάθισμα και R/C με Βluetooth 2.4G με επιλογή 6 ταχυτήτων (3 για εμπρός & 3 για όπισθεν).

Το 4x4 UTV-MX για να κινηθεί παίρνει μπρός με κλειδί εκκίνησης & ακούγεται ένας μοναδικός ρεαλιστικός ήχος έναρξης αυτοκινήτου.Διαθέτει οθόνη MP4 με Touch Screen υποδοχή για FM Video,TF Card & MP3 & USB.

Αποτελείται από 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 12 Volt που έχουν διάρκεια 1,5 έως 2 ώρες ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του & για την ασφάλεια των παιδιών υπάρχουν ζώνες ασφαλείας.
Το αυτοκίνητο κινείται με επιλογή για αργό-μεσαίο-γρήγορο είτε προς τα εμπρός είτε για όπισθεν,με ταχύτητα 5-8 χιλιόμετρα την ώρα.

Το τηλεχειριστήριο είναι Bluetooth 2.4G ειδικά σχεδιασμένο με μοναδική συχνότητα για το κάθε αυτοκίνητο & δεν συχρονίζει με κανένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.Εχει επιλογή 3 ταχυτήτων :Αργό-Μεσαίο-Γρήγορο & είναι 4 σχέσεων μετάδοσης (εμπρός-πίσω-δεξιά-αριστερά) & δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να κινούνε το όχημα με ασφάλεια.

Το 4x4 UTV-MX συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση του Bluetooth 2.4G R/C την ώρα που το παιδί οδηγεί το αυτοκίνητο,δηλαδή όταν το παιδί οδηγεί το αυτοκίνητο μπορούμε με το τηλεχειριστήριο Bluetooth 2.4G να στρίψουμε δεξιά ή αριστερά το αυτοκίνητο ή & να το σταματήσουμε με το κουμπί STOP του R/C.

Το 4x4 UTV-MX είναι πολύ εύκολo στη συναρμολόγησή τoυ και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης.

Τηλεκατεύθυνση : 4 κατευθύνσεων
Φορτιστής : 100-240 Volt
Μπαταρία : 2x12 Volt,7 AH
Κινητήρας : 4x55 Watt
Ταχύτητα : 5-8Km/hr
Ταχύτητες : 6 (3 για εμπρός & 3 για όπισθεν)
Διάμετρος Τροχού : 36cm
Συσκευή στο Ταμπλό : Αναλογική Ενδειξη Μπαταρίας,MP4 Touch Screen
MP3 : Υποδοχή
Διακόπτες στο Ταμπλό : Ρυθμιστής έντασης ήχου
Χειριστήρια στο Τιμόνι : Κόρνα,Ήχοι
Ταμπλό : Με φώτα LED στο καντράν
Κάθισμα : 1-Διθέσιο Ρυθμιζόμενο
Ηλικία : 1-10 ετών
Μέγιστο Βάρος : 60 κιλά
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 36,5/29 κιλά
Packing : 124x93x43cm
Διάσταση : 124x83x81cm
Εγγύηση : 2 Χρόνια

Το www.cars4kids.gr καλύπτει με εγγύηση ΟΛΑ τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει ως εξής: 1) 2 ΧΡΟΝΙΑ απο την ημέρα αγοράς η πλακέτα κίνησης του ηλεκτρικού οχήματος. 2)1 ΧΡΟΝΟ από την ημέρα αγοράς καλύπονται:το μοτέρ κίνησης,οι 4 τροχοί,ο λεβιές ταχυτήτων,διακόπτες επιλογής Slow/Fast,διακόπτες ΟΝ/OFF & διάφοροι διακόπτες ανάλογα το μοντέλο. 3)2 μήνες απο την ημέρα αγοράς εγγύηση ομαλής λειτουργίας σε μπαταρία,φορτιστή & τηλεχειριστήριο. 4)ΔΩΡΕΑΝ εργασία σε οποιαδήποτε επισκευή από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 5)ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση σε όλα τα οχήματα Το www.cars4kids.gr καλύπτει ΟΛΟΥΣ του πελάτες του και μετά τη λήξη της εγγύησης: 1)Με γνήσια ανταλλακτικά για το κάθε μοντέλο όπως:πλακέτα κίνησης,μοτέρ κίνησης,τροχούς,μπαταρίες.διακόπτες,λεβιέ ταχυτήτων,καθρέφτες,ηχοσύστημα ΟΛΑ με πολύ χαμηλό κόστος 2)ΔΩΡΕΑΝ εργασία στην έδρα του Cars4kids σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 3)Aμεση εξυπηρέτηση service κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 4)Δυνατότητα εξυπηρέτησης Οnline μέσω Viber,Skype,Messenger
Message Us