Μενού
0 0 Προιόντα στο καλάθι σας
Jeep Wrangler 3 in 1 under License

Jeep Wrangler 3 in 1 under License

99,00 €

Νέο

Το Jeep Wrangler είναι το Αυθεντικό Jeep Wrangler με σήματα Γνησιότητας σε όλο το αυτοκίνητο & έχει 3 χρήσεις,δερμάτινο κάθισμα & τροχούς με Λάστιχο !!!
To Jeep Wrangler παράγεται κατόπιν έγκρισης της Jeep & είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γευτούν από μικρά τη χαρά της οδήγησης.
Το Jeep Wrangler έχει 3 επιλογές χρήσης:1)αρχικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καρότσι 2)ως ποδοκίνητο foot to floor 3)ως ηλεκτρικό όχημα με τη χρήση με κουμπί γκαζιού στο τιμόνι.
Το αυτοκίνητο για να κινηθεί παίρνει μπρός πατώντας το κουμπί εκκίνησης & ακούγεται ένας μοναδικός ρεαλιστικός ήχος έναρξης αυτοκινήτου.Διαθέτει υποδοχή για ΜΡ3 & USB.

Αποτελείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6 Volt που έχουν διάρκεια 1 έως 1,5 ώρα ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του.

Το αυτοκίνητο κινείται με κουμπί επιλογής είτε προς τα εμπρός είτε για όπισθεν,με ταχύτητα έως 3 χιλιόμετρα την ώρα & διαθέτει πεντάλ γκαζιού για το παιδί είτε για οδήγηση από ενήλικα.
Το Jeep Wrangler είναι πολύ εύκολo στη συναρμολόγησή τoυ και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης.

Φορτιστής : 100-240 Volt
Μπαταρία : 1x12 Volt,4.5 AH
Κινητήρας : 1x30 Watt
Ταχύτητα : 3 Km/hr
Διάμετρος Τροχού : 15 cm
Συσκευή στο Ταμπλό : USB
MP3 : Υποδοχή
Χειριστήρια στο Τιμόνι : Γκάζι
Κάθισμα : 1-Δερμάτινο Μονοθέσιο
Ηλικία : 1-5 ετών
Μέγιστο Βάρος : 25 κιλά
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 7.5/6.3 κιλά
Packing : 66x37x35 cm
Διάσταση : 66x40x77 cm
Εγγύηση : 2 Χρόνια
Πόρτες : 2

Το www.cars4kids.gr καλύπτει με εγγύηση ΟΛΑ τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει ως εξής: 1) 2 ΧΡΟΝΙΑ απο την ημέρα αγοράς η πλακέτα κίνησης του ηλεκτρικού οχήματος. 2)1 ΧΡΟΝΟ από την ημέρα αγοράς καλύπονται:το μοτέρ κίνησης,οι 4 τροχοί,ο λεβιές ταχυτήτων,διακόπτες επιλογής Slow/Fast,διακόπτες ΟΝ/OFF & διάφοροι διακόπτες ανάλογα το μοντέλο. 3)2 μήνες απο την ημέρα αγοράς εγγύηση ομαλής λειτουργίας σε μπαταρία,φορτιστή & τηλεχειριστήριο. 4)ΔΩΡΕΑΝ εργασία σε οποιαδήποτε επισκευή από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 5)ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση σε όλα τα οχήματα Το www.cars4kids.gr καλύπτει ΟΛΟΥΣ του πελάτες του και μετά τη λήξη της εγγύησης: 1)Με γνήσια ανταλλακτικά για το κάθε μοντέλο όπως:πλακέτα κίνησης,μοτέρ κίνησης,τροχούς,μπαταρίες.διακόπτες,λεβιέ ταχυτήτων,καθρέφτες,ηχοσύστημα ΟΛΑ με πολύ χαμηλό κόστος 2)ΔΩΡΕΑΝ εργασία στην έδρα του Cars4kids σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 3)Aμεση εξυπηρέτηση service κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 4)Δυνατότητα εξυπηρέτησης Οnline μέσω Viber,Skype,Messenger
Message Us