Μενού
0 0 Προιόντα στο καλάθι σας
4x4 Sprotrax RZR Red with 2.4G R/C

4x4 Sprotrax RZR Red with 2.4G R/C

449,00 €

Νέο

Το 4x4 Sprotrax RZR ήρθε για Πρώτη φορά στην Ελλάδα 13-4-2017 με 4 μοτέρ & τροχούς από ΛΑΣΤΙΧΟ!!!

Το 4x4 Sprotrax RZR ξανάρχεται με 2 μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης,2x12Volt με 7AH η κάθε μπαταρία.Οι 2 μπαταρίες είναι συνδεμένες παράλληλα & όχι σε σειρά,το αυτοκίνητο είναι 12Volt & OXI 24Volt!!!ΠΡΟΣΟΧΗ σε ΔΗΘΕΝ 24Volt έκδοση!!!

Το 4x4 Sprotrax RZR έχει 1 μοτέρ σε κάθε τροχό που είναι από ΛΑΣΤΙΧΟ & δίνουν στο αυτοκίνητο καλύτερη πρόσφυση στο δρόμο.Διαθέτει πίσω Ανάρτηση και Ρυθμιζόμενο Δερμάτινο κάθισμα και R/C με Βluetooth 2.4G με επιλογή 6 ταχυτήτων ( 3 για εμπρός & 3 για όπισθεν).

Το 4x4 Sprotrax RZR για να κινηθεί παίρνει μπρός πατώντας το κουμπί εκκίνησης & ακούγεται ένας μοναδικός ρεαλιστικός ήχος έναρξης αυτοκινήτου.Διαθέτει υποδοχή για FM Video,TF Card & MP3.

Αποτελείται από 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίεσ 12 Volt που έχουν διάρκεια 1,5 έως 2 ώρες ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του & για την ασφάλεια των παιδιών υπάρχουν ζώνες ασφαλείας.

Το αυτοκίνητο κινείται με επιλογή για αργό-μεσαίο-γρήγορο είτε προς τα εμπρός είτε για όπισθεν,με ταχύτητα 5-8 χιλιόμετρα την ώρα.

Το τηλεχειριστήριο είναι Bluetooth 2.4G ειδικά σχεδιασμένο με μοναδική συχνότητα για το κάθε αυτοκίνητο & δεν συχρονίζει με κανένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.Εχει επιλογή 3 ταχυτήτων :Αργό-Μεσαίο-Γρήγορο & είναι 4 σχέσεων μετάδοσης (εμπρός-πίσω-δεξιά-αριστερά) & δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να κινούνε το όχημα με ασφάλεια.

Το 4x4 Sprotrax RZR συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση του Bluetooth 2.4G R/C την ώρα που το παιδί οδηγεί το αυτοκίνητο,δηλαδή όταν το παιδί οδηγεί το αυτοκίνητο μπορούμε με το τηλεχειριστήριο Bluetooth 2.4G να στρίψουμε δεξιά ή αριστερά το αυτοκίνητο ή & να το σταματήσουμε με το κουμπί STOP του R/C.

Το 4x4 Sprotrax RZR είναι πολύ εύκολo στη συναρμολόγησή τoυ και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης.

Τηλεκατεύθυνση : 4 κατευθύνσεων
Φορτιστής : 100-240 Volt
Μπαταρία : 2x12 Volt,7 AH
Κινητήρας : 4x55 Watt
Ταχύτητα : 5-8Km/hr
Ταχύτητες : 6 (3 για εμπρός & 3 για όπισθεν)
Διάμετρος Τροχού : 36cm
Συσκευή στο Ταμπλό : Αναλογική Ενδειξη Μπαταρίας,Ραδιόφωνο,ήχοι
MP3 : Υποδοχή
Φώτα εμπρός : LED
Διακόπτες στο Ταμπλό : Ρυθμιστής έντασης ήχου
Χειριστήρια στο Τιμόνι : Κόρνα,Ήχοι
Κάθισμα : 1-Διθέσιο Ρυθμιζόμενο
Ηλικία : 1-10 ετών
Μέγιστο Βάρος : 60 κιλά
Μικτό/Καθαρό Βάρος : 31/26 κιλά
Packing : 126x86x52cm
Διάσταση : 139x93x93cm
Εγγύηση : 2 Χρόνια

Το www.cars4kids.gr καλύπτει με εγγύηση ΟΛΑ τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει ως εξής: 1) 2 ΧΡΟΝΙΑ απο την ημέρα αγοράς η πλακέτα κίνησης του ηλεκτρικού οχήματος. 2)1 ΧΡΟΝΟ από την ημέρα αγοράς καλύπονται:το μοτέρ κίνησης,οι 4 τροχοί,ο λεβιές ταχυτήτων,διακόπτες επιλογής Slow/Fast,διακόπτες ΟΝ/OFF & διάφοροι διακόπτες ανάλογα το μοντέλο. 3)2 μήνες απο την ημέρα αγοράς εγγύηση ομαλής λειτουργίας σε μπαταρία,φορτιστή & τηλεχειριστήριο. 4)ΔΩΡΕΑΝ εργασία σε οποιαδήποτε επισκευή από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 5)ΔΩΡΕΑΝ συναρμολόγηση σε όλα τα οχήματα Το www.cars4kids.gr καλύπτει ΟΛΟΥΣ του πελάτες του και μετά τη λήξη της εγγύησης: 1)Με γνήσια ανταλλακτικά για το κάθε μοντέλο όπως:πλακέτα κίνησης,μοτέρ κίνησης,τροχούς,μπαταρίες.διακόπτες,λεβιέ ταχυτήτων,καθρέφτες,ηχοσύστημα ΟΛΑ με πολύ χαμηλό κόστος 2)ΔΩΡΕΑΝ εργασία στην έδρα του Cars4kids σε οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί από Πτυχιούχο Μηχανολόγο 3)Aμεση εξυπηρέτηση service κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 4)Δυνατότητα εξυπηρέτησης Οnline μέσω Viber,Skype,Messenger
Message Us